Aug 17, 2009

August Full Moon

I saw you in the dark sky one night in August..
Never stop admiring, even under the weeds you look like lantern lighting the dark..
or from another grass angle, you simply look marvelous..
even from the unwanted greens..
Moonlight Rendezvous..you just simply the best..ahaks got it from someone's car logo..

9 comments:

tumbleweed said...

mcm mo ada sarigala pula aku tingu tu bulan tapi unik. Si jujuyak blg 'muun' hehe

FJL said...

ya diambil dongan kamira yang tak spratinya jadila macam lampu neon pula sana pub.akakakk
serigala lum kuar lagi masa ni, dia kasi chan aku snap2 tu munn dulu wakakak

tumbleweed said...

wahahaha benci sia komen ko tu, bah mari kita bili kamira yg snap ja trus ada bunyi melatup tu yg dolu2 punya kamira baru la one in the million muhahahahaha

FJL said...

ya dingan rambur-rambut skali tus melatup akakak

tumbleweed said...

wamuhahahahahahahaha sudala ko sana ko ja la yg malatup aku lari menyelamatkn diri

huzairiyah hussin said...

bulan betul ke tu? mcm boleh makan je?

FJL said...

Bulan la tu, macam biskut ke hehe, camera tak dapat shot jelas. Nantilah tunggu NikonD90 jatuh ke riba. Thanks for stopping by.

FLOJOE said...

bah jaga kama - ari2 snap "muun" malam2.. karang tetangkap muka yg nda bekenaan - hehe.. ada yg kana karan tekajut kalu muka yg nda "bekenaan" muncul di kamira haha

FJL said...

uii iyakan, tapi masi awal lagi punya snap bah ni, antu masih mekap lagi mo kuar haha..kalu antu kena snap, aku kasi taru juga sini, ampit2 tingu muka hantu ori wakakak