Feb 14, 2009

Valentine's Day in my corner..

These are my Valentine's situation when Im coming home from work today. Upset? no. Just giving you a glimpse of routine mess that Ive to clean and tidy up everyday. Well just giving it a positive attitude that I will benefits some exercise from sweeping and cleaning and everything from it, prevents me from exploding. Ive given up so much whining, as kids are kids and I will manage the coming days. Plus some more feeding , cooking, washing and bathing kids, my days are busy. Im planning to plant some roses in future so that I will have Valentine's roses all year long, and for chocolate I'll manage that from malls. Easy, so that my Valentine is an everyday Valentine. What matters most if that every day's story has its reason to feel blessed.


errk the pictures are in haywire orders marking my days :P




8 comments:

FLOJOE said...

adihhhhhhh....kasian juga ko kan?!! I wish to help. Alah anak2 ko ni memprojek btl2 kan? Itu glas yg ada tangkai tu darel punya tu kan? adih arap kepala nda beserabut... anyway salute for the kesabaran u have.

FJL said...

ya hari2 aku buat ni keja, mo meradang pun malas sudah tak kuasa i, hihi. paling2 ptg baru aku panyap, kalau blk papar, sana pun mcm kena langgar garuda tus haha

FLOJOE said...

atuk2... tunggu amey besar sikitla buli tulung2 kerjain hehe

FJL said...

ya tula hihi

Tumbleweed said...

dui gia... hehehe ba kita serupa suda ni hahaha... ko tau nung inda buli ba nampak gambar2 ko tu soma antah napa suda ni internet ni sot suda mo gila tepaksa sia masuk IE ba mozilla inda buli nampak langsung :(
-ba ko pi tanam bunga rose byk2 kalau jadi ko antar utk aku valentine next year ah, ko pura2 la tulis tu kad dari Peter (nama samaran kunun) wakakakakaak *rolling on the floor*

nd said...

i must say..sia ada 1% kesabaran if gini....nsb ko ada 99% 2 flo...

kyrun _q said...

Flo.....
My turn to 'tabik spring' u.....
memang daring!!!

pssttt! honestly, we have
similar look here...wakakaka

~a happy belated
Valentine to u...~

FJL said...

Tumbleweed :Ko punya cpu sudah mo di sebis sudah kali tu, bnyk makan RAM, nda pun ko p cc ja sinang cita hihi, ya akan ku tanam pelbagai jenis rose rose an supaya padan muka aku wakakak nti akan ku antar bila hasilnya sudah menjadi, ko bless2 ja dari sana wakakak

nd : ui tu men tia nampak ja val, if ikut hati, bisa jadi sot hihi

Kyrun q : Apalagi Kyrun, I think you biasa with this situation, tepaksala buat de ja. "Kita serupa" haha

Thanks a lot n may you have a nice Valentine there with yr family ..